Over ons

Sound Support is op gericht in 1983 door Paul van der Velden. Paul is begonnen als muzikant “drummer/zanger” bij de band Crystal Flag. In deze band zat o.a zijn broer Wil van der Velden en Gerrit Duran (Eigenaar van Duran-Audio Axys). Na het uiteenvallen van zijn band is Paul langzaam begonnen met het verhuren van geluidsapparatuur. Uiteindelijk is deze hobby uitgelopen tot een beroepsmatige bezigheid.

Al meer dan 20 jaar is Sound Support een toonaangevend verhuurbedrijf van licht- en geluidssystemen. Vakkundigheid, goede service, topkwaliteit en scherpe prijzen hebben dit bedrijf in de loop der jaren een naamsbekendheid gegeven, niet alleen in Brabant maar ook door heel Nederland.

Door de zeer uiteenlopende werkzaamheden heeft het bedrijf ervaring in alle soorten muziek- en geluidsevenementen zoals:

Back to the Sixties, popfestivals, musicals, theaterwerk, bruiloften, harmonie/fanfare, koren en concerten.

In 1997 werd het tijd om te verhuizen (vergroten) naar de Kruisstraat.

De ruimte waar Sound Support terecht kwam, was voor alleen verhuur te groot en besloot Paul ruimtes te gaan bouwen om te repeteren. Tot op de dag van vandaag kunnen muzikanten met elkaar in een van de zeven ruimtes repeteren waar men van alle gemakken is voorzien.

Veel bekende artiesten hebben al van onze diensten gebruik gemaakt o.a.: Gordon, Lee Towers, Albert West, De Deurzakkers, Eric Mesie en ’t Kofschip, Total Touch, Henk Westbroek, The Fortunes, The Gibson Brothers, Peter Koelewijn, The Shorts, Emmy Verhey, Het Rosenberg Trio, The Gipsy Boys, Ernst Daniël Smid, Jan Vayne.

Sinds april 2016 heeft Paul “het stokje” overgedragen aan Jouw Event Partners.

Ook JEP (zoals wij in de volksmond genoemd worden), houdt zich al vele jaren bezig met de verhuur, installeren, programmeren en bedienen van geluids-en licht apparatuur, tot op-en afbouw van stands of podia. Het verhuren van repetitieruimtes is een mooie aanvulling op onze werkzaamheden. Wij verwachten hiermee ook voor de bands een aanvullende betekenis te kunnen zijn op gebied van PA en geluids-en lichtvoorzieningen bij hun optredens. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!