Reserveren

Reservatie omtrent Corona:

Door de verscherpte maatregelen kan er per 5 november 2020 helaas “even” niet gerepeteerd worden bij JEP/Sound Support, Huisbergenweg 2 te Rosmalen.

Wij hopen de deuren weer te mogen open vanaf 23 november 2020.

Ook vanaf dan zullen er diverse maatregelen opgesteld worden volgens de richtlijnen van het RIVM. Deze zijn dan uiteraard bepalend en dienen wij ons hier aan te houden.
Wij danken jullie voor de medewerking en begrip en hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen.

RESERVEREN
Net zoals altijd dienen de ruimtes te worden geboekt via Karin 06-50610618.


Zoals voorheen kan je de benodigde backline in onze ruimtes verwachten, behalve het bekende koffertje! Wij zullen vanaf nu standaard GEEN microfoons meer in het koffertje aanbieden. Deze dien je zo nodig dus zelf mee te nemen!

Wanneer de band zelf niet over microfoons beschikt, kunnen deze bij ons gehuurd worden voor € 2,50 per stuk (inclusief reiniging en gebruik plopkap).

Vaste bands (met contract bij Sound Support) hebben hun vaste dagen en vaste ruimte. De overige ruimtes verdelen wij heel graag in overleg voor losse huur en nieuwe bands. Wij vragen dan ook om alvast een (aantal) alternatieve data te hebben bij de reservering en of om alvast op langere termijn te reserveren.

Houd rekening bij reserveren welke ruimte evt. geschikt is voor het aantal personen in de band;

Ruimte 1 (boven eerste links) max 5 personen
Ruimte 2  en 4 (boven rechts) max 4 personen
Ruimte 3 (boven tweede links) buiten gebruik
Ruimte 5 (beneden) max 5 personen
Ruimte 6 (beneden in loods) max 9 personen
Ruimte 7 (beneden) max 7 personen

IN EN OM HET PAND
– Het is belangrijk dat je met je band verzamelt buiten Sound Support. Als je compleet bent, bel je aan.

– Bij ontvangst, ontsmet je eerst je handen, per band vullen we een checklijst in, en geven hierna de ruimte aan de band om hun spullen binnen te brengen.

– Vanaf 18:30 uur is het mogelijk om in te checken.
– Iedereen dient 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.
– Repeteren is toegestaan met het maximaal aantal genoemde personen per ruimte zoals      hierboven genoemd, mits rekening wordt gehouden met 1,5 meter afstand.
– Geef elkaar de ruimte bij en op de trap.

– Er mogen maximaal 30 mensen (exclusief personeel Sound Support) in het gebouw aanwezig zijn. Aangezien we maximaal 3 repetitieruimtes boven, en 2 (3) repetitie ruimtes beneden hebben, kunnen enkel gelijktijdig alle repetitieruimtes in gebruik zijn, met inachtneming van de punten hierboven. Help ons daarbij!
– Repeterende muzikanten mogen niet gelijktijdig de kantine betreden, De kantine is alleen toegankelijk voor mensen die de drankjes voor hun band komen ophalen voor 20:00 uur (per band 1 persoon). Ook hier dienen de handen weer gedesinfecteerd te worden. Eigen consumpties kunnen wij – nu zeker – niet meer toestaan, gezien alle beperkende maatregelen! Daarnaast vragen wij jou, om Sound Support te steunen en aub minimaal 1 consumptie pp af te nemen, meer mag altijd En naast al deze regels geldt uiteraard nog steeds: voel je je ziek, blijf thuis en gebruik je gezonde verstand. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien!

Vragen over de repetitieruimtes? Mail naar karin@jouweventpartners.nl of bel 06-50610618

Download hier het Corona check formulier:

Bij Sound Support hanteren wij 2 verschillende huurovereenkomsten

Losse huur:

Hierdoor kunt eenmalig een studio huren. Betaling kan contant of op factuurbasis.

Contract:

Op contractbasis is het mogelijk om wekelijks of per twee weken te repeteren. De kortste contractperiode is drie maanden. De opzegtermijn is een maand. Iedere huurder krijgt na elk kwartaal een factuur. Bij vakanties en feestdagen waarbij Sound Support gesloten is, zoals Kerst en Oud en Nieuw, zullen de huurders op contractbasis een aangepaste factuur krijgen

Vraag hier uw studio aan: